Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Gebakken aardappeltjes
Gemaakt door een Keukenprinses, donderdag 24 september 2009
Hoe Italiaanser kan je ze kijgen? Stoer
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Hoeveel
4 personen
  • 1 zak voorgebakken aardappel schijfjes
  • 1 eetl knoflook poeder,
  • peper,
  • zout.
  • Italiaanse kruiden
  • en flinke schut zonnebloem olie
Werkwijze voor dit gerecht

maak de olie warm
doe de aardappel schijfjes er bij.
doe de kruiden er over en wacht tot het lekker bruin is en klaar is het

eet smakelijk

Anita Huisman

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 79 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...