Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.
Home
Voeding
Weetjes
Wat vindt de deskundige
Column
Recensies
Verhaal achter het Recept
By A
Web Design
Algemeen
Home
Algemeen
Sitemap
Het Groeiend Kookboek
Enquete
Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
AH Huismerk - 3,50 €
Euroshopper Cashewnoten - 2,20 €
Fair Trade Cashewnoten - 4,20 €
Wat eet ik? RSS Feed
Laatste recepten
Asperge broodjes
Sajoer Lodèh
Gebakken asperges met bieslook en amandelen
Asperges in bladerdeeg
Zelf pepernoten bakken
Herfstige spruiten stampot
Lasagne di mama
Lente salade: gebakken grote garnalen met groene en witte asperges
Lasagne met Kabeljauw
Paardenvlees stoofpot op z'n Italiaans
Voedingsweetjes
Op bezoek ...
We hebben 248 gasten online
Over ons
Recepten
Keuken
Italiaans
Frans
Hollands/Belgisch
Indonesisch
Aziatisch
Grieks
Spaans
Turks
Mexicaans
Chinees
Marrokaans
Kinderkeuken
Vegetarisch
Anders...
Bereidingswijze
Bakken
Barbecuen
Braden
Frituren
Grillen
Koken
Oven
Roerbakken
Stomen
Stoven
Anders...
Gerecht
Ontbijt
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Bijgerecht
Marinades & Sauzen
Toetjes & Desserts
Hapjes
Dips
Snack
Tapas
Koek & Snoep
Anders...
Dranken
Koude
Warme
Alcoholische Cocktails
Non-alcoholische Cocktails
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
15 - 45 minuten
45 min. - 2 uur
langer dan 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Amandelen
Andijvie
Appelmoes
Asperges
Aubergine
Basilicum
Beschuit
Biefstuk
Bieten
Bladerdeeg
Bonen
Broccoli
Brood
Champignons
Chocolade
Courgette
Crème fraîche
Eendeborst
Eieren
Erwten - Groen, Geel, Split
Fruit
Garnalen
Gehakt
Gember / Djahé
Gorgonzola
Hagelslag
Honing
Kaas
Kabeljauw
Karbonade
Ketjap
Kip
Knoflook
Komkommer
Konijn
Kool (witte, groene, chinese, rode, bloem, zuur)
Lamsvlees
Macaroni
Maïs
Mayonaise
Meel of bloem
Melk
Mosselen
Mozzarella
Noten(Wal-, Hazel-, Pecan-, etc)
Oesterzwammen
Paprika's
Penne
Pompoen
Prei of Sjalotten
Rabarber
Rucola / Rocketsla
Santen
Sla
Slagroom
Spek(lappen/reepjes/blokjes)
Sperziebonen
Spinazie
Spruitjes
Tagliatelle
Taugé
Tempeh
Tartaar
Tilapia
Tomaten
Tonijn
Trassi
Ui
Varkenshaasje
Venkel
Witlof
Wortels
Yoghurt
Zalm
Lasagne
Mijn favorieten
Recept toevoegen
Zoek recept
Reacties op recepten
Witbrood, maar dan als luxe Kaiser Brötchen
Dé tomaten-groentensoep
Quiche met gerookte kip
Pangsiet Goreng
Aardappelen met citroen en kippenvleugeltjes
Brami
Kikkerbilletjes
Deense cake met kokoslaag: Drømmekage
Uitgelicht Recept
Recepten Feed
E-mail deze link naar een kennis
E-mail naar
Afzender
Jouw E-mail
Onderwerp
Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om dit te doen
Reviews
Beoordeel onderstaand recept of geef je commentaar
Forel op Ardense wijze
Ardennerham is sowieso de lekkerste gerookte rauwe ham, op de voet gevolgd door de Schwarzwalder. Forel er in rollen ......
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Vis
Hoeveel
2 personen
2 forellen,
200 gr champignons,
200 gr gerookt spek,
1 ui,
1 teenje knoflook
peper en zout,
margarine
Werkwijze voor dit gerecht
De forellen wassen onder stromend koud water en laten uitlekken.
Champignons fijn hakken alsook de ui,
dit samen met de look gaarbakken.
Forellen opvullen met de champignons en ui
Omwikkelen met repen gerookt spek (samenhouden forel)
Bakken in de pan
Nog wat tips