Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 105 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Forel op Ardense wijze
recipe image
Ardennerham is sowieso de lekkerste gerookte rauwe ham, op de voet gevolgd door de Schwarzwalder. Forel er in rollen ......
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Vis
Hoeveel
2 personen
  • 2 forellen,
  • 200 gr champignons,
  • 200 gr gerookt spek,
  • 1 ui,
  • 1 teenje knoflook
  • peper en zout,
  • margarine
Werkwijze voor dit gerecht
  • De forellen wassen onder stromend koud water en laten uitlekken.
  • Champignons fijn hakken alsook de ui,
  • dit samen met de look gaarbakken.
  • Forellen opvullen met de champignons en ui
  • Omwikkelen met repen gerookt spek (samenhouden forel)
  • Bakken in de pan
Nog wat tips
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.