By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door Oma Manis
Serabi zijn 'Indische poffertjes met een lekkere goela-djawa-saus en wederom.... ''lekker en gemakkelijk''; zoals het volgens Oma Manis hoort te zijn. Lekker bij de thee..... of als dessert. |
1. Maak de paprika schoon en snijd deze in hele kleine stukjes. Snipper de ui, Snijd de kipfilet in reepjes, verkruimel de feta.
2. Roer in een pan 1 potje salsa met 1/2 dl water, de ui, de paprika en de kipreepjes door elkaar. Breng dit op een half hoog vuur aan de kook en kook de kip in c.a.10 minuten zachtjes gaar.
3. Vet een ovenschaal in. Bestrijk de tortilla’s dun met wat salsa. Verdeel het kipmengsel en de feta erover en rol de tortilla’s op. Leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
4. Strijk de rest van de salsa over de tortilla’s uit. Verdeel de zure room en de geraspte kaas erover.
5. Verwarm de oven voor op 200*C. Laat de enchiladas in ca. 30 minuten gaar en bruin worden.
Lekker met b.v. avocadosalade.