Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Eiersalade
Gemaakt door een Keukenprinses, zondag 18 oktober 2009
Op een feestelijk toastje of als sandwiches (wit geroosterde boterham, diagonaal doorsnijden).
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Lunch
Hapjes
Snack
Belangrijkste Ingrediënt
Eieren
  • 10 eieren
  • 1 eetlepel masala
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 citroen
  • snufje zout
  • 1 theelepel paprika poeder
Werkwijze voor dit gerecht

Je kookt 10 eieren hard  (zo'n 10 min). Dan pel je ze, prakt ze grof in een bakje en dan doe je er 1 eetlepel masala bij en de 4 eetlepels mayonaise. Dan rasp je een beetje van de  citroenschil erin een snufje zout. Alles heel goed mengen. Je strijkt er even met een vork overheen zodat het een mooi geheel word dan strooi je de paprika poeder er overheen. Eet smakelijk.

Door: Nancy

Nog wat tips

Goed idee bij onverwachts bezoek. Eieren en mayonaise heb je immers altijd wel in huis.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 107 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...