Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Eiersalade
Gemaakt door een Keukenprinses, zaterdag 10 oktober 2009
En hier willen we natuurlijk brood of toast/toastjes bij.
Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Eieren
Hoeveel
schaaltje
  • 6 eieren
  • 1,5 lepel halvanaise
  • wat magere yoghurt
  • zoetstof (bv cantharel)
  • zout en peper
  • kerrie poeder (naar smaak)
  • 1 theelepel mosterd
Werkwijze voor dit gerecht

Eieren hard koken en af laten koelen.
De eieren pellen en fijn maken. Ik doe dat altijd met de eiersnijder, niet te fijn.
Een dressing maken van de halvanaise, yoghurt, zoetstof, zout & peper, kerriepoeder en de mosterd.
Deze door de eieren roeren en smullen maar.

Door Miriam

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 124 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...