Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Eieren met ham en kaas
Gemaakt door Vlindertje, zaterdag 10 oktober 2009
Uit de oven da's weer eens wat anders.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Gerecht
Warme voorgerechten
Hapjes
Tapas
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Eieren
Hoeveel
4 personen
  • 1 dl. slagroom;
  • 4 plakken gekookte ham;
  • 8 eieren;
  • 4 el. geraspte kaas;
  • zout en peper.
Werkwijze voor dit gerecht
Verdeel 1 dl. verwarmde slagroom over 4 oven schaaltjes.
Leg in elk schaaltje 1 plak gekookte ham en breek er 2 eieren in (de dooiers moeten heel blijven). Strooi in elk schaaltje wat zout en peper en 1 el. geraspte kaas.
Bak de eieren 10-15 min. in een voorverwarmde oven op 200 gr. C., tot het eiwit gestold is maar de dooiers nog zacht zijn.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 234 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
Moet je kijken wat je dán eet.
  • Snelle pizza van spelt

    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....

  • Walnoot-pistache-honing-rozencake

    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...

  • Pittige stoofschotel met aubergine

    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...

  • Zomerse chicken tikka

    De muziek van Jack Johnson, de temperatuur van Zuid-Frankrijk en zon tot een uur of negen ’s avonds: zomergevoel zit in zonnige...