Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Chocolade roosjes
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Kinderkeuken
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Hapjes
Koek & Snoep
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Chocolade
Hoeveel
maakt niet uit
  • 150 gram pure chocolade
  • cornflakes naturel
  • 200 gram suiker
  • een klein scheutje melk
Werkwijze voor dit gerecht
  1. je doet een scheutje melk in een steelpannetje, als de melk aan het koken is, breng je al roerend de blokjes chocolade erin.
  2. je blijft roeren tot het een papje is,dan doe je er suiker bij ( 200 gram), dan zet je hem op laag vuur.( sowieso de laagste pit gebruiken)
  3. daarna gooi je er cornflakes bij zodat je meer een pannetje met bruine cornflakes krijgt dan dat je chocolade met cornflakes hebt.
  4. dan pak je in klontjes de cornflafes uit het pannetje op het bord, nu moeten ze hard worden in de koelkast
Nog wat tips
dit kan je ook met pinda`s doen.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 124 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...