Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 120 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Chinese pannenkoeken
Hoe lang is een Chinees?
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Groenten
Vlees
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Eieren
Gehakt
Prei of Sjalotten
Taugé
Hoeveel
een stuk of 8 a 12
Een groot bamipakker met spaanse peper
Vlees naar eigen keuze (doe zelf altijd rundergehakt)
Een pak pannenkoeken-mix
Werkwijze voor dit gerecht
Bak het vlees, zonder kruiden (hooguit beetje zout)
Als het klaar is het vlees uitzetten en hier de bamigroenten aan toe voegen. Van de spaanse peper kun je zelf bepalen hoeveel je er in doet.
Goed door elkaar roeren.
Af laten koelen.

De pannenkoeken-mix volgens beschrijving klaarmaken in een grote pan. Dit ook laten staan.

Vlak voor dat je gaat bakken het vlees-groentenmengsel door het beslag roeren. De koekenpan warm laten worden en hier boter of olie in doen en de pannenkoeken bakken. Zorg dat de olie of boter warm genoeg is.

Dit is een goede hoofdmaaltijd. Het is heerlijk om er een stukje ananas of gemengde vruchten bij te doen.

Door Carla Vredegoor
 

Laatste recept