Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Gerecht - Schaal- en Schelpdieren
Gemaakt door een Keukenprins

Appel en Scampies een bijzonder duo.

Gemaakt door een Keukenprinses
Gemaakt door een Keukenprinses
Met de smaak van de zee.
Gemaakt door Zarah Leander
En wat zullen we er nog meer bij eten?
Gemaakt door Tim De Roeck
Garnalen en vis in een mooie saldade verwerkt, dat is dus gezond en licht.
Zou je iedere week minstens één keer moeten doen.
Gemaakt door Freek Vos
De staart is het enige eetbare deel van de langoustine. Het is roze van kleur. Langoustinevlees is mager. Het is zachter vlees dan dat van de kreeft. Het heeft een verfijnde smaak. Langoustines bevatten veel eiwitten en gezonde vetten. Daarnaast bevatten ze veel calcium, fosfor en ijzer. Een uitdagend recept!
recipe image
Gemaakt door Sebastiaan
Het mosselseizoen loopt van juli tot mei, dus niet alleen tijdens maanden met een ‘r’.
Verse mosselen zijn al verkrijgbaar vanaf de tweede helft van juli. Slechts drie maanden, van half april tot half juli zijn ze niet vers verkrijgbaar. Dus nog even geduld hebben.
De Nationale Mosselweek staat gepland voor week 36 in Nederland en week 37 in België.

recipe image
Gemaakt door Asperge

Er zijn nog steeds verse asperges te koop! Doe er wat leuks mee en maak er wat lekkers mee. Hier een ideetje.

recipe image
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 197 gasten online

Sabina kookt !