Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Gerecht - (Maaltijd) Salade
Gemaakt door Anoniem
Gemaakt door een Keukenprinses
Je zou het zomaar een maaltijdsalade kunnen noemen.
Gemaakt door Marlous
Gemaakt door een Keukenprins

Lekker fris en gezond. Te serveren als tapa, maar ook als snelle maaltijdsalade op een warme zomeravond.

Gemaakt door Anoniem
Raapsteeltjes of ook wel 'keeltjes' genoemd is een pittige, knapperige voorjaarsgroente voor in de stammpot uit Oma's tijd. In dit recept toegevoegd aan een moderne goed gevulde Mediterraanse salade.
Gemaakt door een Keukenprinses
Gemaakt door een Keukenprinses
Tomaten, Mozzarella en wat blaadjes groen: De driekleur (tricolore) van Italië. 
Gemaakt door een Keukenprinses
Met de smaak van de zee.
Gemaakt door een Keukenprins
Gemaakt door een Keukenprinses
Dat is met verschillende soorten gerookte vis(zalm, heilbot) en ander zeespul. En met verse bladgroenten dan word het wel supergezond
Gemaakt door een Keukenprinses
Gemaakt door Wendy
Cajun
Acadië was een Franse kolonie die lag in Canada. In 1713 werd het gebied Engels. Na een periode van wrijving werd de Franstalige bevolking in 1755 door de Engelsen verdreven. Ze kwamen terecht in het diepe Zuiden in de moerassen van Louisiana, toen nog Frans gebied.
De Amerikanen, die het gebied van Napoleon kochten, noemden hen "Acadians".
Zonder de "A" en op zijn Amerikaans uitgesproken is die benaming langzaam verbasterd tot "Cajun", de tegenwoordige naam van de bevolking, het gebied, en de keuken.
Gemaakt door Sanne vd W.
recipe image
Gemaakt door Rosan
"meng alle ingredienten door elkaar en je hebt echt een meesterlijke salade!" - inderdaad het hoeft niet moeilijk te zijn. En ook gezond.
Gemaakt door Janet Lindhout
Het prettige aan dit recept is, vind ik, dat je het klaarmaakt op het moment dat het jou uitkomt! Heb je ’s middags een keuken die snikheet is, dan zou je de salade evt. ’s morgens of de avond ervoor kunnen maken. Voordeel is ook dat het een complete maaltijd is, er hoeft verder niets aan toegevoegd (bijv. voor warme dagen ideaal)
Gemaakt door Marianna

Serveren met Italiaans brood (afbak van Appie)

Gemaakt door Joey Verdonck
Lekker simpel en snel
recipe image
Gemaakt door Joey Verdonck
Salade zoals je moeder het vroeger maakte. Heel simpel en met een hard gekookt eitje.
recipe image
Gemaakt door Ronald van Delden

Heerlijk bij Eendeborst met Honing-Tijmsaus (ook op deze site). Eet smakelijk !!!

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 120 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Snelle pizza van spelt

    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....

  • Walnoot-pistache-honing-rozencake

    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...

  • Pittige stoofschotel met aubergine

    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...

  • Zomerse chicken tikka

    De muziek van Jack Johnson, de temperatuur van Zuid-Frankrijk en zon tot een uur of negen ’s avonds: zomergevoel zit in zonnige...