Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Gerecht - (Maaltijd) Salade
Gemaakt door Anoniem
Gemaakt door een Keukenprinses
Je zou het zomaar een maaltijdsalade kunnen noemen.
Gemaakt door Marlous
Gemaakt door een Keukenprins

Lekker fris en gezond. Te serveren als tapa, maar ook als snelle maaltijdsalade op een warme zomeravond.

Gemaakt door Anoniem
Raapsteeltjes of ook wel 'keeltjes' genoemd is een pittige, knapperige voorjaarsgroente voor in de stammpot uit Oma's tijd. In dit recept toegevoegd aan een moderne goed gevulde Mediterraanse salade.
Gemaakt door een Keukenprinses
Gemaakt door een Keukenprinses
Tomaten, Mozzarella en wat blaadjes groen: De driekleur (tricolore) van Italië. 
Gemaakt door een Keukenprinses
Met de smaak van de zee.
Gemaakt door een Keukenprins
Gemaakt door een Keukenprinses
Dat is met verschillende soorten gerookte vis(zalm, heilbot) en ander zeespul. En met verse bladgroenten dan word het wel supergezond
Gemaakt door een Keukenprinses
Gemaakt door Wendy
Cajun
Acadië was een Franse kolonie die lag in Canada. In 1713 werd het gebied Engels. Na een periode van wrijving werd de Franstalige bevolking in 1755 door de Engelsen verdreven. Ze kwamen terecht in het diepe Zuiden in de moerassen van Louisiana, toen nog Frans gebied.
De Amerikanen, die het gebied van Napoleon kochten, noemden hen "Acadians".
Zonder de "A" en op zijn Amerikaans uitgesproken is die benaming langzaam verbasterd tot "Cajun", de tegenwoordige naam van de bevolking, het gebied, en de keuken.
Gemaakt door Sanne vd W.
recipe image
Gemaakt door Rosan
"meng alle ingredienten door elkaar en je hebt echt een meesterlijke salade!" - inderdaad het hoeft niet moeilijk te zijn. En ook gezond.
Gemaakt door Janet Lindhout
Het prettige aan dit recept is, vind ik, dat je het klaarmaakt op het moment dat het jou uitkomt! Heb je ’s middags een keuken die snikheet is, dan zou je de salade evt. ’s morgens of de avond ervoor kunnen maken. Voordeel is ook dat het een complete maaltijd is, er hoeft verder niets aan toegevoegd (bijv. voor warme dagen ideaal)
Gemaakt door Marianna

Serveren met Italiaans brood (afbak van Appie)

Gemaakt door Joey Verdonck
Lekker simpel en snel
recipe image
Gemaakt door Joey Verdonck
Salade zoals je moeder het vroeger maakte. Heel simpel en met een hard gekookt eitje.
recipe image
Gemaakt door Ronald van Delden

Heerlijk bij Eendeborst met Honing-Tijmsaus (ook op deze site). Eet smakelijk !!!

<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 96 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
Moet je kijken wat je dán eet.
  • Shirley Temple
    Ik hou van retro. Ik hou van kitsch. En ik hou van cocktails. Maar niet alle cocktails houden van mij. Daarom: Shirley...
  • Kip met pistache, rozen, saffraan, honing
    Ottolenghi heeft weer een nieuw kookboek, Simpel, las ik gisteren in het NRC. Nog een kookboek? Heb ik dat nodig? Eerlijk gezegd staat...
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....