Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 204 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Capellini met kerrie en gehakt
recipe image Capellini, zeer smalle en langgerekte soorten pasta. Capellini is Itaiaans voor Engelenhaar.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Paprika's
Hoeveel
4 personen
  • 800g gevogeltegehakt
  • 250g champignons
  • 1 rode paprika
  • 2dl room
  • kerriepoeder
  • 1 gevogelte bouillonblokje
  • 1 stokbrood
  • 500g capellini (zeer fijne spaghetti)
Werkwijze voor dit gerecht

1. bak het gehakt in de wok (zonder vetstof).
2. Snij de champignonnen in plakjes en de paprika in blokjes en voeg bij het gehakt (5min. laten roerbakken).
3. kerriepoeder toevoegen naar smaak.
4. de room en het bouillonblokje toevoegen. Even laten inkoken.
5. Eventueel bijkruiden
6. capellini al dente koken.

Warm serveren met een stukje stokbrood.

Door Nathalie

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.