Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Borek
Gemaakt door Anoniem, donderdag 15 oktober 2009
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Turks
Bereidingswijze
Oven
Gerecht
Warme voorgerechten
Hapjes
Snack
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Kaas
Hoeveel
1 persoon

- een plakje bladerdeeg
- 20 gram geraspte kaas (turken gebruiken hiervoor geiten kaas)
- 1 theelepel peterselie
- een snufje peper
- een mesje en een lepel

Werkwijze voor dit gerecht
Wat moet je doen:
1: snijd de hoekjes van het van het vierkantje bladerdeeg zodat het rond wordt.
2: meng de kaas met de peterselie en peper. leg het op 1 helft van het rondje.
3: Vouw hem nu dubbel. druk de randjes goed aan. met een beetje water plakt het beter.
4: De halvemaan boreks gaan nu in de oven (_+200 graden) voor ongeveer 20 minuten.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 86 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...