Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 155 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Borek
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Turks
Bereidingswijze
Oven
Gerecht
Warme voorgerechten
Hapjes
Snack
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Kaas
Hoeveel
1 persoon

- een plakje bladerdeeg
- 20 gram geraspte kaas (turken gebruiken hiervoor geiten kaas)
- 1 theelepel peterselie
- een snufje peper
- een mesje en een lepel

Werkwijze voor dit gerecht
Wat moet je doen:
1: snijd de hoekjes van het van het vierkantje bladerdeeg zodat het rond wordt.
2: meng de kaas met de peterselie en peper. leg het op 1 helft van het rondje.
3: Vouw hem nu dubbel. druk de randjes goed aan. met een beetje water plakt het beter.
4: De halvemaan boreks gaan nu in de oven (_+200 graden) voor ongeveer 20 minuten.
 

Laatste recept