Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Biefstukjes Aphrodite
Voor liefhebbers van rood vlees met de naam van de godin van de liefde.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Biefstuk
Hoeveel
2 personen
  • 2 biefstukjes
  • 1 eetlepel gesnipperde ui
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel fijngesneden peterselie
  • Worchestersauce
  • boter
Werkwijze voor dit gerecht
Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes 1 tot 2 minuten aan elke kant.
Haal het vlees uit de pan en fruit het uitje in het overgebleven bakvocht. Roer er dan het citroensap en de Worchestersaus doorheen.
Voeg de peterselie toe en en laat in 1 minuut warm worden.
Schep de saus over de biefstukjes en serveren.
Nog wat tips
Het vlees moet op kamertemperatuur zijn. Haal het daarom 20 tot 30 minuten voor bereiding uit de koelkast.
Steek niet met een vork in het vlees; de sappen die het vlees mals houden, gaan anders verloren.
Wil je je vlees liever wat meer doorbakken, bak het dan  3 tot 5 minuten.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 94 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...