Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Appel zakje
Misschien kan er iemand een aanlokkelijke naam verzinnen voor dit ongetwijfeld lekker gerechtje ... iets met pomme ofzo?
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Kinderkeuken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Taart & Cake
Hapjes
Koek & Snoep
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Appels
Bladerdeeg
Hoeveel
een stuk of 6
Diepvries bladerdeeg, appeltjes en kaneel poeder, en 1 ei en suiker.
Werkwijze voor dit gerecht
Je moet eerst de bladerdeeg laten ontdooien.
Daarna snijd je de appel , het klokhuis moet eruit.
Daarna snijd je hem in stukjes en doe je er suiker en kaneel bij.
Dat roer je goed door elkaar en dat zet je dan 5 minuten in de koelkast.
(verwarm de oven voor op 180 graden)
Daarna doe je het appel een klein schepje op het bladerdeeg en dan doe je hem als een zakje dicht.
Dan doe je alleen de eierdooier daarmee smeer je hem nog in om een goudbruin effect te krijgen. bak zo`n 30 minuten in de oven.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 182 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...