Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 548 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Ananas in papillot
Ingrediënten
In één oogopslag
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Porties
4
verse ananas of ananas uit blik,
bruine rum,
kandijsuiker,
kokosijs,
aluminiumfolie
Werkwijze voor dit gerecht

Snijd de ananas in blokjes. 
Meng ze in een kom met de rum en kandijsuiker (naar eigen smaak toe te voegen).
Doe de blokjes op de folie en maak er een pakje van (goed dicht maken).
Zet ongeveer een kwartiertje in de voorverwarmde oven op 180°. 
Haal de pakjes uit de oven, open ze en leg een bolletje kokosijs op de ananas. 

Onmiddellijk serveren.
Smakelijk!

Lies

 

Laatste recept