By AWeb Design
Home |
Algemeen |
Sitemap |
Het Groeiend Kookboek |
![]() |
Gemaakt door Maarten Crutz
Uiensoep voor op van die herfstige zaterdag of zondagmiddagen. Met een gegratineerd stukje brood en veel geraspte kaas. Vullend voedzaam en warm na een frisse wandeling. Voor de uiensoep moeten er natuurlijk flink veel uien in ringen gesneden worden. Helaas kunnen onze ogen niet zo goed tegen "propaanthial-S-oxide" wat vrijkomt als je de uien snijd. Gevolg: waterlanders. Mogelijke oplossingen zijn, onder de afzuigkap snijden, onderwater snijden en de uien gekoeld bewaren zodat ze tijdens het snijden ijskoud zijn(niet bevroren). |
Lekker bij een Risotto Milanese of pasta.
Snijd alle ingrediënten in plakjes
Verhit de olie in een braadpan.
Bak de groenten in volgorde van stevigheid lekker beetgaar.
Op smaak brengen met de kruiden en de peterselie op het laatste moment
Lekker bij een Risotto Milanese of pasta.