Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Aardbei of appel of banaan met chocolade saus
Fruit chocolade fondu.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Kinderkeuken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Hapjes, Tapas, Snacks
Anders...
Bereidingstijd
45 min. - 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Appels
Bananen
Chocolade
Hoeveel
zoveel als mag
  1. Appel of een banaan of een paar aardbeien,
  2. melkchocoladerepen,
  3. eventueel smarties of ander strooisel
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Doe alle repen melkchocolade in een pan, laat dat helemaal smelten totdat er geen klontje meer in zit (roeren hoeft niet).
  2. Doe het fruit aan een lange sate-prikker.
  3. Als de chocolade klaar is gooi je dat over de sate-prikker met het fruit eraan.
  4. Je kan een of ander strooisel er over doen.
  5. als je dat gedaan hebt dan doe je het op een bord en leg je het voor een uurtje in de koelkast.
  6. als het uurtje voorbij is haal je het eruit en dan is het smullen maar!
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 176 gasten online

Sabina kookt !


Warning: Creating default object from empty value in /home/drummersw/domains/groeiendkookboek.nl/public_html/modules/mod_feed/helper.php on line 46
My love can be your food (Prince)
  • Verhuizen!
    Inpakken, uitzoeken, weggooien, meenemen… Ja, ook digitaal verhuizen is best een klus. Maar het is gelukt! Vanaf nu staat SabinaKookt op www.sabinakookt.nl....
  • Caesar Salad
    Wie heeft de Caesars salad ontdekt? Volgens Rosa Cardini, een Amerikaanse dame, was het haar vader Caesar, die in 1924 in zijn...
  • Pasta met verse tomaat
    Dit gerecht is doodsimpel, maar het werkt alleen met de allerlekkerste tomaten. Kom je ergens honingtomaten tegen, aarzel dan niet en gooi...
  • Carpaccio van Bartholomeus Klip
    Een druppeltje van dit, een reductie van dat en een schuimpje van zus-en-zo? Niet in de Kaapse keuken van Lesley en Louise...