Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 84 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Aardappels met peterselie en knoflook
recipe image Makkelijk receptje, erg lekker en een goede maaltijd basis.
Verzin er nog een groente bij en een "bifteck grillee" ... klaarrrrrr.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Frans
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Hoeveel
2-3 personen
  • 3 grote aardappels, in dobbelsteentjes gesneden
  • 1 teen knoflook, zo fijn mogelijk geraspt
  • 1 kopje peterselie, fijngesneden
  • zout naar smaak
  • 50 gr boter
  • 1 el olie
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Verhit de boter en de olie, niet te heet.
  2. Voeg de aardappels toe en bak tot ze mooi bruin worden.
  3. Daarna de knoflook en peterselie toevoegen en bak nog eventjes door.
Nog wat tips
    Op smaak brengen met wat zout.
    Serveren met een mals biefstukje.
     

    Laatste recept

    Recepten RSS

    Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

    Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.