Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 145 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Aardappels in knoflooksaus
recipe image

Soort van mini aardappelsalade zou ik zeggen. Aardappels zij nooit weg, zelfs niet als voorgerechtje.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Hoeveel
kies zelf

Per persoon:

  • 1 middelgrote vastkokende aardappel,
  • 1 schijfje tomaat,
  • 1 schijfje komkommer,
  • slasaus,
  • 1 teentje knoflook (of meer!).
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Kook de aardappels 20 minuten en laat ze afkoelen.
  2. Snijd komkommer en tomaat in zo klein mogelijke blokjes.
  3. Pers de knoflook in een flinke hoeveelheid slasaus.
  4. Voeg de tomaat en komkommer toe en meng dit alles goed.
  5. Snij de aardappel in 2 of 3 stukjes.
  6. Giet de saus over de aardappelstukjes.
 

Laatste recept