Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 506 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Aardappel in de oven met look en peterselie
recipe image
Aardappels uit de oven. Gevuld met aardappelpuree sjalot, knoflook of bieslook en peterselie.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Bijgerecht
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Hoeveel
4
  • 8 aardappelen
  • 200 gr boter
  • 2 teentjes look
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • geraspte kaas
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Plaats de aardappelen in de oven op 160 à 180° tot ze supergaar zijn en laat afkoelen.
  2. Haal het vruchtvlees er uit en voeg er de boter, look en peterselie aan toe.
  3. Vul de aardappelen terug op, overstrooi met kaas en plaats 10 min in de oven op 180°.
  4. Serveer bij vlees.
Nog wat tips
 

Laatste recept