Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Enquete

Sta je in de supermarkt bij het schap met noten. Je wilt cashewnoten maar je kan kiezen uit 3 verschillende bakjes waar evenveel in zit. Welke noten kies jij?
 

Wat eet ik? RSS Feed

Abboneer je op de Wat eet ik? RSS Feed

Voedingsweetjes

Wat eet ik? Weetjes ...

Op bezoek ...

We hebben 111 gasten online

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Aardappel in de oven met knoflook en peterselie
recipe image

En dan een lekker stukje vlees er bij, en natuurlijk beetgare groenten.

Nog een tip, je kan de aardappels ook in de magnetron garen. Prik er eerst wat gaatjes in. Daarna in de oven of onder de grill.

Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Aardappels
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Aardappels
Hoeveel
4 personen
  • 8 grote aardappelen
  • 200 gr boter
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • geraspte kaas
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Plaats de aardappelen in de oven op 160 à 180° tot ze supergaar zijn en laat afkoelen.
  2. Haal het vruchtvlees er uit en voeg hieraan de boter, knoflook en peterselie aan toe.
  3. Vul de aardappelen terug op, overstrooi met kaas en plaats 10 min in de oven op 180°.

Serveer bij vlees.

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.