Macaroni maar dan net effe anders Afdrukken

Al jaren en jaren en jaren maak ik macaroni op mijn eigen manier, en dat betekent dat er echt van alles doorheen zit, dus ook tomaten of tomatenpuree.
Ik vind het altijd erg lekker... al zeg ik het zelf.

Nog lekkerder vind ik het als ik alles nog wat opbak in een koekenpan, met een beetje olie dan wordt alles wat krokant, lekker doorbakken knapperig!
En altijd vraag ik aan m’n echtgenoot ... 'lekker?' En al 40 jaar is het antwoord dan steevast ’Ja, lekker, maar  n i e t... zoals m’n  m o e d e r  het maakte!’. Dit natuurlijk altijd om mij op de kast te jagen!

Ik heb echt van alles geprobeerd om toch voor elkaar te krijgen dat het leek op hoe z'n moeder het gemaakt had, maar nooit was het goed.
Tot dat op een dag, kortgeleden, een Indonesische kennis van ons, het over ‘’Indische macaroni’’ had... mijn man begon direct te kwijlen, en smeekte haar om het recept.

Ja logisch dat mijn macaroni nooit was zoals zijn moeders macaroni... want wie doet er nou een halve liter melk bij de pasta? Geen Italiaanse, maar ook geen Indische. Nou... dat was het dus. Melk erbij. Hij helemaal blij... eindelijk! En ik ben na al die jaren van dat gezeur af.

Ik moet toegeven het is heerlijk... mijn Engelse zwager zou zeggen ’Different but nice!’.