Biefstuk a la Yvon
recipe image Beschrijving Sja, die Yvon toch.
Naar ons idee is bij meneer Boursin zelf duidelijk geworden dat het kaasje zoveel werd misbruikt door Hollandse koks en kokinnetjes dat ze er zelf maar een product van gemaakt hebben.

Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Vlees
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Biefstuk
Hoeveel
4 personen
  • 4 kogelbiefstukjes,
  • zout,
  • peper,
  • 1 pakje boursin,
  • 2 eetlepels roomboter
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Doe de roomboter in de pan en wacht tot het niet meer schuimt.
  2. doe flink zout en peper op de biefstukjes.
  3. Doe de biefstukjes in de pan en bak deze aan beide zijden bruin.
  4. Zet het vuur laag en voeg de boursin naar smaak toe...
  5. even laten sudderen en klaar is kees.
Serveren met friet en sla