Rauwe andijviesalade
Beschrijving

Andijvie volgens het Voedingcentrum

Voedingswaarde per 100 gram:

  • Kcal: rauw 5, gekookt 10
  • Vitamine C: rauw 3 mg, gekookt 0 mg
  • IJzer: rauw 0,9 mg, gekookt 0,6 mg
  • Vezel: rauw 2,2 gram, gekookt 4,5 gram
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
(Maaltijd) Salade
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Andijvie
Hoeveel
3 - 5
  • fijn gesneden andijvie
  • uitgebakken spekreepjes
  • hard gekookt ei(fijn geprakt)
  • brood croutons
  • geroosterde pijnboompitten
  • honing-mosterddressing
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Andijvie, spekjes, ei, croutons en pijnboompitten onder elkaar mengen
  2. Dressing erover en klaar!

Smakelijk