Geitenkaas hapjes
recipe image Beschrijving
Geitenkaas, niet te oud niet te jong.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Vegetarisch
Anders...
Bereidingswijze
Oven
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Warme voorgerechten
Hapjes, Tapas, Snacks
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Kaas
Peren
Hoeveel
12 stuks
  • 1 blikje ananasstukjes/peren,
  • 150 g geitenkaas,
  • fijngehakte bieslook,
  • peper en zout,
  • 6 lapjes bladerdeeg
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Laat de ananas/perenstukjes uitlekken.
  3. Snijdt ze heel fijn.
  4. Vermeng in de kom de geitenkaas en 2 eetl. ananas/perenvocht.
  5. Vermeng de stukjes ananas/peer met een weinig fijngehakte bieslook en kruiden.
  6. Snijdt de lapjes bladerdeeg in twee.
  7. Leg het mengsel op de helft van een doorgesneden lapje bladerdeeg.
  8. Vouw het bladerdeeg dicht.
  9. Zet in de oven op 150° een half uur a 3 kwartier.
Nog wat tips