Kerst IJsgebak
Beschrijving
Lekker voor bij de cappucino!
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Anders...
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
IJs & Sorbets
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediƫnt
Eieren
Slagroom
Hoeveel
4 tot 6 porties
- 100 gr. suiker
- 250 ml. geklopte slagroom
- 100 gr. geroosterde amandelen of noga
- 5 eierdooiers
- 1 klein glaasje Amaretto
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Mix de suiker samen met de eierdooiers in een kom, totdat er een romige massa ontstaat.
  2. Voeg de fijngemaakte noga, amandelen, Amaretto en slagroom toe.
  3. Roer voorzichtig alles door elkaar.
  4. Leg nu een velletje vershoudfolie (doorzichtig plastic) in een cakevorm en vul deze met het mengsel.
  5. Plaats de cakevorm 8 uur in de vriezer.
Mooi maken met wat fruit en een takje munt.
Eet smakelijk!
Nog wat tips