Kip met paprika en champignons
Beschrijving Kip ... het meest veelzijdige stukje vlees.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Champignons
Kip
Paprika's
Hoeveel
4 personen
4 enkele kipfilets,
1 doos (middelm.)gesneden champignons,
4 groene paprika’s.

Saus:
125 ml. kippebouillon,
125 ml. melk
en selderzout/peper en peterselie.
Werkwijze voor dit gerecht
Kook de kipfilets in kippenbouillon op een zacht vuurtje,
Snij de paprika’s in reepjes van +/- 2 cm.,doe deze samen met de champignons in een pan en laat sudderen op een zacht vuurtje tot het geheel beetgaar is,
Snij dan de kip in stukjes en voeg toe aan de groentjes.

Saus:
maak een roux (boter + bloem)met melk en kippenbouillon, op smaak brengen met peper en selderzout en peterselie.