Pizza puntjes
Beschrijving
Geen ingewikkelde pizzabodem, maar een gevouwen flapje van bladerdeeg. Met wat fantasie vul je deze pizzapuntje helemaal naar eigen smaak.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Bereidingswijze
Bakken
Moeilijkheidsgraad
Simpel
Gerecht
Pizza
Hapjes, Tapas, Snacks
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Bladerdeeg
Kaas
Hoeveel
10 stuks
  • 10 plakken bladerdeeg
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • water
  • 10 plakjes ontbijtspek
  • 250 gram geraspte kaas (welke je het lekkerst vindt)
  • peper
  • zout
  • paprikapoeder
  • kerriepoeder
  • Italiaanse kruiden (als je dat hebt)
  • 1 teentje knoflook geperst
Werkwijze voor dit gerecht
Laat de plakjesbladerdeeg ontdooien.
Doe de tomaten puree met 1 1/2 blikje water de kruiden de knoflook en het zout erdoor en meng dat. Smeer dit op het bladerdeeg. Pas op de randen vrijlaten!
Doe daarboven op de kaas en daarop het spek. Vouw het in een driehoek. 
Laat het 20 tot 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven. (200 graden)