Capellini met kerrie en gehakt
recipe image Beschrijving Capellini, zeer smalle en langgerekte soorten pasta. Capellini is Itaiaans voor Engelenhaar.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingredi├źnt
Champignons
Paprika's
Hoeveel
4 personen
  • 800g gevogeltegehakt
  • 250g champignons
  • 1 rode paprika
  • 2dl room
  • kerriepoeder
  • 1 gevogelte bouillonblokje
  • 1 stokbrood
  • 500g capellini (zeer fijne spaghetti)
Werkwijze voor dit gerecht

1. bak het gehakt in de wok (zonder vetstof).
2. Snij de champignonnen in plakjes en de paprika in blokjes en voeg bij het gehakt (5min. laten roerbakken).
3. kerriepoeder toevoegen naar smaak.
4. de room en het bouillonblokje toevoegen. Even laten inkoken.
5. Eventueel bijkruiden
6. capellini al dente koken.

Warm serveren met een stukje stokbrood.

Door Nathalie