Vlinders met spruiten
Beschrijving Jaja ... doe eens gek en maak pasta met spruitjes. Soms pakken deze rare combi's heel goed uit, maar ik heb mijn twijfels over deze. Houd me op de hoogte.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Groenten
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Spruitjes
Hoeveel
4 personen
  • 300 gr. vlinderpasta 
  • 250 gr. spruiten 
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde Spaanse pepers
  • potje roer-om specialita met porchine (Grand Italia)
  • 1 enkele kipfilet
  • flinke teen knoflook
Werkwijze voor dit gerecht
Week de tomaten en de pepers in heet water, voor een kwartier. spruitjes a go go
Spoel af en week weer in heet water.
Kook de schoongemaakte spruiten in 10 min. beetgaar.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
Bak de fijngesneden kipfilet in boter samen met de knoflook.
Voeg de tomaten en pepers, uitgelekt en in zeer dunne reepjes gesneden, toe.
Roer de roer-om saus erdoor en voeg de uitgelekte spruiten toe.
Warm goed door. Roer door de pasta.

Eet smakelijk.