Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Biertje? Het mag van de expert. Afdrukken E-mailadres

Gezondheid is hot. Maar we willen ook lekker eten en drinken zonder schuldgevoel. Daarom smullen we van artikelen over de gezondheidseffecten van koffie, chocolade en alcohol. Je leest selectief, schakelt je gezond verstand uit…tegen beter weten in. Je stuurt deze berichtjes door naar je hele e-mail adressenboek en praat er over in de trein en op verjaardagen. Zie je wel, het is allemaal zo slecht nog niet.
Ook voedingsmiddelenproducenten gebruiken het thema gezondheid graag om hun producten in een beter daglicht te plaatsen. Maar soms lopen ze wel iets te hard van stapel.

Lees meer...
 
Vleesvrije dag - sympathiek idee. Afdrukken E-mailadres

Je hoeft de krant maar open te slaan of te googlen op internet en je durft bijna niets meer te eten. Van suiker wordt je hyperactief, vis is vergiftigd met dioxine en van vlees krijg je kanker. We worden vaak onnodig bang gemaakt. Maar dat minder vlees eten goed is voor de gezondheid, het milieu en het dierenwelzijn is nu eindelijk ook tot de gevestigde orde doorgedrongen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 2
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 125 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...